• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/profie.php?id=100012481803657
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905414848410
  • https://www.instagram.com/altinoranmuhendislik
Üyelik Girişi
Su Arıtma cihazlarımız
Yetkili servisliklerimiz
KOZLUSAN

Anasayfa


     GÜNEŞ ENERJİSİ

   
Üretici : ALTNORAN MÜHENDİSLİK
Ürün Özellikleri
Altın orana özgü bir tasarımdır . İklimsel unsurları göz önünde bulunduran ALTIN ORAN, bu sistemin soğuk iklimli bölgeler için tasarlanmıştır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
ALTINORAN;  doğal sirkülasyon yardımıyla çalışan kapalı bir sistemdir . Özellikle su kesintisi yaşanmayan bölgeler için tasarlanmıştır . Soğuk bölgeler de kullanılması uygundur .

Bu sistem su kesintisi yaşanan bölgeler için geliştirilmiştir. ALTINORAN sistemde sıcak ve soğuk su depoları üst üste yatay olarak konumlandırılır. Bu ikinci su deposu kullanıcıya ekstra su kaynağı oluşturur. Bu sistem doğal sirkülasyon yöntemiyle çalışır.

Güneş enerjisi dünyada en çok üzerinde çalışılan enerji türü olmuştur ve güneş enerjisi sadece güneşten gelen ısıyla elde edilen bir enerjidir. Güneş hem dünyamıza hem de diğer gezegenlere enerji verir. Bitkiler, insanlar ve diğer canlılar güneş enerjisinden faydalanır.

Güneş enerjisi veya Güneş erkesi, Güneş ışığından enerji elde edilmesine dayalı teknolojidir. Güneşin yaydığı ve dünyamıza da ulaşan enerji, güneşin çekirdeğinde yer alan füzyon süreci ile açığa çıkan ışıma enerjisidir, güneşteki hidrojen gazının helyuma dönüşmesi şeklindeki füzyon sürecinden kaynaklanır. Dünya atmosferinin dışında güneş ışınımının şiddeti, aşağı yukarı sabit ve 1370 W/m2 değerindedir, ancak yeryüzünde 0-1100 W/m2 değerleri arasında değişim gösterir. Bu enerjinin dünyaya gelen küçük bir bölümü dahi, insanlığın mevcut enerji tüketiminden kat kat fazladır. Güneş enerjisinden yararlanma konusundaki çalışmalar özellikle 1970'lerden sonra hız kazanmış, güneş enerjisi sistemleri teknolojik olarak ilerleme ve maliyet bakımından düşme göstermiş, güneş enerjisi çevresel olarak temiz bir enerji kaynağı olarak kendini kabul ettirmiştir.
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj