• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/profie.php?id=100012481803657
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905414848410
  • https://www.instagram.com/altinoranmuhendislik
Üyelik Girişi
Su Arıtma cihazlarımız
Yetkili servisliklerimiz
KOZLUSAN

Anasayfa


     SU ARITMA CİHAZI

   
Üretici : ERSUTEK
Fiyat : 3.500 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Dünyadaki sularımızın % 75' i kirlidir. Bu sayede Su arıtmaları Devreye girmiştir. Su arıtmaları ; Suyun Temiz ve Berrak Akmasına yardımcı olur .
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
                NEDEN SU ARITMA CİHAZI ?

İnsan hayatı için  bir nsr olan su, insan vücudunun %45-65 ini oluşturur. İnsan vücudundaki suyun %20'sinin yitirilmesi insan hayatını tehlikeye atar .


Vücutta suyun ; besinlerin sindirim, emilimi vücut ısısının denetimi , eklemlerin kaynağının sağlanması gibi birçok görevleri vardır .

CENEVRE- Dünya sağlık örgütünün yayımlandığı raporda kirli suyun dünyadaki her on hastalıkdan birini ve ölümlerin %6'sına neden olduğun belirtildi. İshal, Kolera,Hepatit, Tifo,Paratifolar, Sıtma, Trahom, Anemi ve diğer birçok hastalık vücudumuza sulardan geçer .

Bütün bu bilgiler ışığında kullanılacak suyun temizliği oldukça önemlidir. Dünyada kentleşme ile birlikte oluşan sulardaki kirlilik insanları temiz su bulma ihtiyacına yöneltmiştir. Günümüzde şişelenmiş sular giderek hayatımızda yerleşmeye başladı. Ülkemizde bir günde tüketilen ortalama 500.000 damacana sular için de denetimlerin yeterince yapılamaması yüzünden korsan dolumların payı artmış ve sağlığımızı tehdit eder hale gelmiştir.

Ayrıca suların depolandığı şişelerin belli bir kullanımın süre (20-30 dolum) sonunda atılması gerekir. Bunun Yanında kullandığımız şişelerin daha önce nerelerde nasıl kullanıldığı da önemlidir. Kaynağımızda çok temiz dahi üretilmiş olsa, suyun nasıl taşındığı ve ne şartlarla stoklandığı gibi dikkat edilmesi gereken birçok ayrıntı vardır.

Bütün bu bilgiler ışığında temiz suya ulaşabilmenin en kolay yolu ALTIN ORAN su artıma cihazları sayesinde kendi suyunuzu kendiniz üretmenizdir.

Günlük 280 Litrelik Su üretim kapasitesi ile ALTIN ORAN su arıtma cihazları sağlıklı, ekonomik ve güvenli bir şekilde içme suyunuzu üretir.
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj