• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/profie.php?id=100012481803657
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905414848410
  • https://www.instagram.com/altinoranmuhendislik
Üyelik Girişi
Su Arıtma cihazlarımız
Yetkili servisliklerimiz
KOZLUSAN

Anasayfa


     KALORİFER KAZANLARI

   
Ürün Özellikleri
TERMODİNAMİK KATI YAKITLI KALORİER KAZANLARI
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
TERMODİNAMİK katı yakıtlı kazanlar

EKY/S Serisi Kazanlar:
Yüksek verimliliğe sahiptir,
Montajı kolaydır,
Arıza yapma ihtimali yok gibidir,
Bakımı kolaydır, bol yedek parça ve yaygın servis ağına sahiptir,
Ucuz yakıtları yakma özelliğininden dolayı çok ekonomiktir.
Yakıtı alttan besleme özelliğinden dolayı sürekli iyi bir yanma sağlayarak ekonomik yakıt kullanımı sağlar ve duman oluşumunu en aza indirir.
Kazan kapatıldıktan sonra tekrar çalışmada uzun süre sonra dahi tutuşturma istemeksizin yanma başlar.
Yakıt besleme otomatik yapıldığından yanlış yakıt yükleyip bozuk veya verimsiz yanma riski yok edilmiştir.
 
SİRKÜLASYON POMPASI
Üç hız kademesine sahiptir. Pompa ıslak rotorlu tiptedir ve çok sessiz çalışır. Özel mili derin çekilmiş paslanmaz çelik kapalı tip rotoru pompada tıkanmayı önler. Enerji tasarrufu sağlayan üç hızlı motoru pompanın sisteme tam uymasını sağlar ve hidrolik gürültüyü ortadan kaldırır.
 
YAKIT DÖNÜŞÜMÜ
Euromat serisi otomatik yüklemeli katı yakıtlı kazanlar istenildiği anda brülör ilavesi ile sıvı veya gaz yakıtlı kazana dönüşebilir.

 YAKIT AYARI
Yakıt ayarı, kumanda panosu üzerindeki biri durma diğeri yükleme süresini ayarlayan iki düğme vasıtası ile yapılmaktadır.Her iki düğmenin ayar süreleri ışıklı elektronik göstergede gözükmektedir.Bu avantajlı ayarlama sistemi kullanıcı için çok kolay ve istenilen hassasiyetde ayarlama imkanı sağlamaktadır.

ELLE YÜKLEME
EKY/S Serisi kazanlar odun, kömür gibi yakıtları elle yüklenmesi imkanına sahiptir.

ELEKTRONİK KUMANDA
EKY/S Serisi kazanlar elektronik kumanda panosu sayesinde çok hassas ve verimli çalışması ile yakıt tasarrufu sağlandığı gibi kazan ömrünün uzamasına katkıda bulunmaktadır.

EMNİYET
Kazan suyu sıcaklığı kumanda termostatı ile ayarlanır. Ayrıca su sıcaklığının herhangi bir nedenle 100°C’ye yükselmesi halinde el ile reset edilebilen  limit termostat devreye girer ve  fanı durdurur. Bu iki emniyet dışında, su sıcaklığının 90°C’yi  bulması durumunda sirkülasyon  pompası anahtarının açık veya  kapalı olmasına bakmaksızın  çalışıp aşırı ısınmadan doğan riski azaltıp üçüncü bir emniyet sağlar.

YAKIT BİTTİ İKAZI
EKY/S Serisi kazanlar benzerlerinden önemli bir üstünlüğüde yakıtın bittiği kumanda panelindeki donanımı  sayesinde hissedilerek boş yere  fan ve yükleme motorunun saatlerce çalışmasına mani olur.

BACA KLAPESİ
EKY/S serisi kazanlar yüksek çekişli bacalarda yakıt tasarrufunu sağlamak amacıyla  baca klapesi ile donatılmıştır.  Dışarıdan görülebilen konumları  sayesinde kullanıcı tarafından  kolaylıkla ayarlanabilmektedir

 

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj