• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/profie.php?id=100012481803657
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905414848410
  • https://www.instagram.com/altinoranmuhendislik
Üyelik Girişi
Su Arıtma cihazlarımız
Yetkili servisliklerimiz
KOZLUSAN

Anasayfa


     EUROMAT KAT KALORİFERİ

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

EUROMAT KAT KALORİFERİ


Termo Dinamik Euromat Kat Kaloriferi

Termodinamik kat kaloriferlerinin Euromat 1800, 2000, 2500, 3000, 4500 modellerinde RIELLO 40 serisinden 3 ayri tipte (G2X, G3X, G5X) brülör kullanilarak çesitli ihtiyaçlara (18.000 kcal/h – 45.000 kcal/h) cevap verecek isitma kapasiteleri elde edimistir. Tüm euromat serisinde, ALTIN ORAN mühendislik ve üretim teknolojisinin gelistirdigi konstrüksiyon yapisi ile yüksek randiman, issiz, kurumsuz yanma ve benzerlerinden çok sessiz çalisma saglanmistir.

- Motorin dogalgaz ve LPG yakit seçenekleri kullanilmak üzere üretilmistir.

- Hermetik özelligi ile bacasiz kullanimi sayesinde her türlü mekana monte edilebilir.

- Bol yedek parça ve yaygin servis agina sahiptir.

BRÜLÖR
- Termodinamik euromat serisi kat kaloriferlerinde; Dünya isitma sektöründe tartismasiz yeri olan, üstün teknoloji sahibi RIELLO motorin ve dogal gaz brülörleri kullanilmaktadir. Tam otomatiktir. Atesleme elektronik, yanma odasinin alev kontrolü fotosellidir.

EMNIYET
- Biri ayarli digeri üst limit olmak üzere iki adet isi kontrol termostati ile donatildigindan çift emniyetlidir. Kumanda panosu üzerindeki hidrometre ile primer devre su sisteminin susuz çalistirilma ihtimali ortadan kaldirilmistir. Euromat serisi kat kaloriferlerinin tümü açik veya kapali genlesme tanki ile çalismaya uygundur.

SIRKÜLASYON POMPASI
- Üç hiz kademesine sahiptir. Pompa islak rotorlu tiptedir ve çok sessiz çalisir. Özel mili derin çekilmis paslanmaz çelik kapali tip rotoru pompada tikanmayi önler. Enerji tasarrufu saglayan üç hizli motoru pompanin sisteme tam uyumunu saglar ve hidrolik gürültüyü ortadan kaldirir.

DOGALGAZ –Euromat serisi tüm kat kaloriferleri Dogalgaz’a dönüsümlüdür. Ayni kapasitelerde dogalgaz brülörlerimiz satisa sunulmustur.

IÇ GÖVDE
- Genis su hacmi ve isitma yüzeyleri (BAFIL SISTEMI) sayesinde kullanilan yakitin maximum verimlilikle faydali isi enerjisine dönüsmesi saglanmistir. Üstün mühendislik gerektiren bu konstrüksiyon yine üstün imalat teknolojisi ile 4 mm saçtan otomatik

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj