• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/profie.php?id=100012481803657
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905414848410
  • https://www.instagram.com/altinoranmuhendislik
Üyelik Girişi
Su Arıtma cihazlarımız
Yetkili servisliklerimiz
KOZLUSAN

Anasayfa


     EUROMAT KAT KALORİFERİ

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Termo Dinamik Euromat Kat Kaloriferi

Termodinamik kat kaloriferlerinin Euromat 1800, 2000, 2500, 3000, 4500 modellerinde RIELLO 40 serisinden 3 ayri tipte (G2X, G3X, G5X) brülör kullanılarak çesitli ihtiyaçlara (18.000 kcal/h – 45.000 kcal/h) cevap verecek ısıtma kapasiteleri elde edimiştir. Tüm euromat serisinde, ALTIN ORAN mühendislik ve üretim teknolojisinin geliştirdiği konstrüksiyon yapısı ile yüksek randıman, issiz, kurumsuz yanma ve benzerlerinden çok sessiz çalısma sağlanmıştır.

- Motorin doğalgaz ve LPG yakıt seçenekleri kullanılmak üzere üretilmiştir.

- Hermetik özelliği ile bacasız kullanımı sayesinde her türlü mekana monte edilebilir.

- Bol yedek parça ve yaygin servis agina sahiptir.

BRÜLÖR
- Termodinamik euromat serisi kat kaloriferlerinde; Dünya ısıtma sektöründe tartışmasız yeri olan, üstün teknoloji sahibi RIELLO motorin ve doğalgaz brülörleri kullanılmaktadır. Tam otomatiktir. Ateşleme elektronik, yanma odasının alev kontrolü fotosellidir.

EMNİYET
- Biri ayarlı diğeri üst limit olmak üzere iki adet ısı kontrol termostatı ile donatıldığından çift emniyetlidir. Kumanda panosu üzerindeki hidrometre ile primer devre su sisteminin susuz çalıştırma ihtimali ortadan kaldırılmıştır. Euromat serisi kat kaloriferlerinin tümü açık veya kapalı genleşme tankı ile çalışmaya uygundur.

SIRKÜLASYON POMPASI
- Üç hız kademesine sahiptir. Pompa ıslak rotorlu tiptedir ve çok sessiz çalışır. Özel mili derin çekilmiş paslanmaz çelik kapalı tip rotoru pompada tıkanmayı önler. Enerji tasarrufu sağlayan üç hızlı motoru pompanın sisteme tam uyumunu sağlar ve hidrolik gürültüyü ortadan kaldırır.

DOĞALGAZ –Euromat serisi tüm kat kaloriferleri Dogalgaza dönüşümlüdür. Aynı kapasitelerde doğalgaz brülörlerimiz satışa sunulmuştur.

IÇ GÖVDE
- Geniş su hacmi ve ısıtma yüzeyleri (BAFIL SISTEMİ) sayesinde kullanılan yakıtın maximum verimlilikle faydalı ısı enerjisine dönüşmesi sağlanmıştır. 

 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj